DEVINO DISTRIBUITOR RQLASHES

Calitatea muncii unui stilist de gene depinde adesea de produsele și materialele pe care acesta le folosește, de aceea facem tot posibilul să producem numai materiale de înaltă calitate la prețuri rezonabile. Calitatea produselor noastre este bine cunoscută și respectată în întreaga lume. Livrăm produsele noastre în întreaga lume.

Am creat condiții de achiziție convenabile și flexibile pentru distribuitorii noștri: oferim nu numai reduceri bune, ci și promovare și informații complete pentru a-i ajuta pe distribuitorii noștri să se dezvolte rapid și cu succes.
DISTRIBUȚIE OFICIALĂ
În calitate de distribuitor oficial RQLashes, ești eligibil în mod neexclusiv pentru a vinde produsele noastre în regiunea respectivă. Acest lucru înseamnă că și alte companii din regiunea ta au un drept egal de a distribui produsele RQL. Distribuitorii oficiali nu sunt restricționați de un program de vânzări stabilit.

Distribuitorul oficial primește următoarele beneficii:

  • Distribuitorul oficial poate plasa o cantitate nelimitată de comenzi pentru orice sumă de bani, dar la sfârșitul lunii suma totală trebuie să fie conformă cu reducerea dorită.
  • Toate comenzile distribuitorilor oficiali sunt procesate în mod prioritar, indiferent de volumul de lucru. Comenzile tale vor fi procesate în cel mult 1-2 zile.
  • Russian Queen Lashes pune la dispoziția distribuitorilor materiale promoționale (pentru promovarea online și offline).
  • Managerul tău personal va lucra cu tine pe parcursul întregii perioade de colaborare și îți va răspunde la toate întrebările.

Prețurile produselor depind în mod direct de suma comenzii tale. În acest fel, poți obține până la 50% reducere. Pentru mai multe detalii, te rugăm să ne contactezi.
DISTRIBUȚIE EXCLUSIVĂ
Planul de cheltuieli al unui distribuitor exclusiv este discutat în funcție de mărimea regiunii dorite de distribuție. Reducerea este fixă și este echivalentă cu 50%, dar există un plan de achiziții minime pe care trebuie să îl respecți trimestrial. Te rugăm să ne contactezi pentru a afla mai multe detalii.

De asemenea, un distribuitor exclusiv primește toate beneficiile unui distribuitor oficial.
Toate comenzile clienților pentru produsele Russian Queen Lashes din regiunea sau țara distribuitorului sunt procesate de către distribuitor cu toate datele de contact ale clienților. Excepție fac clienții care au plătit comenzile pe site.

Termenul de feedback - 1-2 zile lucrătoare. În cazul în care clientul nu răspunde, toate cererile ulterioare sunt procesate de către managerii de la sediul central al RQLashes.
Cu mult efort, dorință și o atitudine proactivă, venitul tău mediu lunar nu are limite!
DOREȘTI SĂ DEVII DISTRIBUITOR RQLASHES?
Join RQL international team!
What type of partnership are you interested in?
By clicking this button, you agree to the Terms of Use and Privacy Policy.