RQLashes este rezultatul unei experiențe de lucru pe termen lung a experților ruși de top în materie de gene. Marca reunește o linie de produse profesionale de calitate superioară pentru stilistii de gene și oferă cursuri exclusiviste de formare, desfășurate atât online cât și offline.


Nivelul de lucru al unui stilist de gene depinde de materialele folosite. De aceea, încercăm să dezvoltăm produse de înaltă calitate, păstrând în același timp un preț rezonabil. Calitatea produselor noastre este apreciată în mod corespunzător nu numai în Rusia, ci și în străinătate. Livrăm în întreaga lume!

BRANDUL RUSSIAN QUEEN LASHES

Russian Queen Lashes a fost fondat la sfârșitul anului 2015 în Rusia, iar în 2016 am înființat primul nostru birou internațional în Europa. De atunci ne-am concentrat pe piața europeană, dar în 2017-2018 am început să cucerim inimile stiliștilor de gene din întreaga lume!

Lucrăm cu stiliști din peste 45 de țări și ne livrăm produsele în întreaga lume. Sediul nostru central din Rusia sprijină clienții din țările CSI (Comunitatea Statelor Independente), iar biroul nostru din România se ocupă de clienții noștri internaționali.

Fondatoarea RQLashes, Marina L, este un expert internațional în materie de gene. Pe parcursul carierei sale a vizitat peste 25 de țări, din Australia până în America, în calitate de formator, speaker și jurat. Marina a întâlnit toți liderii de renume mondial în materie de gene, iar acum face constant schimb de experiență cu ei, ajutând la dezvoltarea industriei de gene.

6
ani
de succes în domeniu
45
de țări
au ales deja brandul RQL
2200
de absolvenți
din întreaga lume
VALORILE NOASTRE CHEIE
Exprimarea de sine
Russian Queen Lashes tratează profesia de stilist de gene ca pe o formă de artă. Elaborăm tehnicile noastre exclusive de extensie a genelor și acordăm o atenție deosebită formelor feței, creând o imagine unică pentru fiecare clientă. Gama materialelor noastre ajută orice stilist de gene să găsească noi modalități de creativitate și expresivitate.
Siguranța
Susținem abordările creative ale fiecărui stilist. Linie superioară netedă sau aspect stufos, volum clasic sau hollywoodian - nu există limite, cu excepția imaginației tale! Indiferent de preferințele stilistice ale unui stilist de gene, extensia trebuie să rămână sigură atât pentru stilist, cât și pentru client.
Perfecțiune
Ne străduim să atingem perfecțiunea, transparența și caracterul complet în fiecare aspect al muncii noastre - dezvoltare de produse, marketing, design sau servicii pentru clienți. Încercăm să avem succes în ceea ce facem și de aceea ne îmbunătățim mereu cunoștințele și abilitățile. RQL este alegerea profesioniștilor care se străduiesc să atingă perfecțiunea.
Schimbul de experiență
Schimbul de experiență și de cunoștințe între stiliștii de gene duce la progresul industriei și al fiecărui stilist în parte. Ne împărtășim cunoștințele nu numai în cadrul cursurilor noastre, ci și pe rețelele de socializare.
Susținere
O echipă de oameni care gândesc la fel ca tine, gata să susțină orice idee nebună, să înveselească după un client complicat și pur și simplu să vorbească despre extensii de gene toată noaptea - asta e tot ce înseamnă RQLashes! Oferim diferite opțiuni de colaborare pentru orice profesionist, astfel încât să o poți găsi pe cea mai bună pentru tine.
Transparență
Încercăm întotdeauna să răspundem prompt fiecărui stilist de gene, în ciuda volumului intens de muncă, să împărtășim gratuit cunoștințele și trucurile noastre de viață și să susținem orice activitate pe rețelele sociale! Mai mult decât atât, ne puteți trimite oricând un mesaj cu privire la orice problemă.
ÎMPREUNĂ CU RQLASHES POȚI DEVENI UN STILIST, NU DOAR UN TEHNICIAN
Vrei să fim parteneri? Îți oferim mai multe opțiuni de colaborare
DA!